Fri fragt med GLS over 2500,-     Produceret i Danmark     Luksuriøst design og kvalitets materialer     Ofte 1-3 dages leveringstid     Designet i Danmark     Unikke muligheder for at personliggøre     Usynlig magnetisk overflade     GRATIS Farveprøve     Hjælper med specialløsninger

I tvivl om farven? Bestil en gratis farveprøve

I tvivl om farven? Bestil en gratis farveprøve

Verdenskort i træ med Ure

kr. 1.500,00kr. 8.800,00

Tekst på urene

Lad felterne stå tomme hvis du ikke vil have noget graveret på.

Skriv det du vil have graveret med komma separering.

Verdenskort med ure – Følg tiden i hele verden

Er du nysgerrig på, hvad klokken er i San Francisco? Vil du gerne følge med i klokken på Færøerne? Eller betyder det noget for dig at kunne følge med i, hvad klokken er i Sydney? Med et verdenskort med ure får du ikke kun lov til at invitere verden indenfor i dit hjem. Du inviterer også tiden med. Det tilfører et unikt touch til verdenskortet – men også til din indretning. Med vores verdenskort med ure er der ikke sparet på detaljerne eller materialerne. Det er træsorter af høj kvalitet, og det er et kort, vi selv har skåret ud i hånden. Når du derfor bestiller et verdenskort med ure til at have hængende derhjemme, bestiller du samtidig et produkt, der er i høj og luksuriøs kvalitet. Det er lavet til at inspirere dig til rejser hele livet. Du mærker kvaliteten med det samme, du får det i hænderne. Alene det håber vi kan inspirere dig til nye oplevelser eller hjælpe dig til at huske på minder. Fordi kvaliteten giver dig lyst til at se på det og lade det være en del af din hverdag.

Læs mere

Andre ser også på

Verdenskort med ure i mange kombinationer – sammensæt din favorit

Har du en forkærlighed for valnød? Eller er du til sort eg? Vil du gerne have landenavne med? Og er du til 3 eller 8 ure? Og skal viserne matche kortet? Der er rigtig mange kombinationer, du kan gøre dig med vores verdenskort med ure.

Det har vi valgt at gøre muligt, så du kan få et meget personligt verdenskort op at hænge. Foruden ovenstående er det også helt op til dig, om du ønsker at få indgraveret byer eller lande på urene. Du kan mikse og matche, som du helt selv gerne vil det.

Prisen for verdenskortet varierer alt efter, hvilke materialer og kombinationer du vælger. Uanset hvad valget falder på, tør vi dog godt garantere, at du får et verdenskort, du bliver glad for.

Få verden og tiden på væggen på et øjeblik

Et verdenskort i træ med ure er et stort kort. Der er mange detaljer og derfor også mange dele, der skal sættes op på væggen. Men der er tænkt over det, så det er så nemt for dig som overhovedet muligt at få det op at hænge.

Med til dit verdenskort med ure følger der specialdesignede magnetophæng med. Det er en del af prisen og nogle, vi helt selv har designet, så de passer perfekt og gør det nemt at justere kortet på væggen.

Det er som sagt et stort kort. Det kommer bedst til sin ret, hvis du har mulighed for at hænge det op på en væg med god plads. Det gør ikke noget at give kortet lidt luft omkring sig, da det giver et mere balanceret udtryk og lader detaljerne komme til sin ret.

Med til verdenskortet hører der foruden urene også nogle mindre øer. Disse skal naturligvis også op at hænge. Men i stedet for magnetophæng bliver disse i stedet hængt op med permanent 3M dobbeltklæbende skumtape. Det fungerer dog bedst på jævne vægge.

Du vil derfor sagtens selv kunne hænge dit verdenskort med ure op på væggen! Har du nogle spørgsmål til det, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig hurtigst muligt, så du inden længe kan nyde et inspirerende og flot verdenskort på væggen.

Vores verdenskort i træ med ure kommer i 4 forskellige størrelser og med 3 forskellige ur størrelser:

Verdenskort:
Small: 100 cm x 50 cm
Medium: 150 cm x 75 cm
Large: 200 cm x 100 cm
X-Large 300 cm x 150 cm

Ure:
Small: 10 cm x 10 cm
Medium: 12,5 cm x 12,5 cm
Large: 15 cm x 15 cm

Forkæl dig selv og lad dig drømme væk med et verdenskort med ure

Verden skal opleves. Minder skal huskes. Livet skal leves. Alt dette kan et verdenskort med ure være en reminder omkring. Oplevelser og gode minder er vigtige for at knytte os tættere på hinanden og for at få de travle hverdage til at give mening.

Med et verdenskort med ure er der ren forkælelse på væggen. For hvem kan ikke godt lide at drømme sig væk en eftermiddag eller planlægge nye rejser med afsæt i de ideer, der kan komme fra et kort?

Kan du samtidig også godt lide at indrette dig, så det er personligt, er kortet et rigtig godt valg. Du får det ikke andre steder, hvorfor du kan være sikker på at have et unikt touch i din bolig og på din væg, hvis du forkæler dig selv med det.

Forkælelse kender ingen grænser. Især ikke når det kommer til at indrette et hjem, eller når der skal findes inspiration til rejser. Vi håber, du finder en kombination, der passer rigtig godt til dig og dit hjem.

Når du bestiller, går der cirka 14 dage, til postbuddet ringer på døren og leverer det. Vi bestræber os på at gøre det så hurtigt som muligt. Men da det er håndlavet kvalitet – og vi netop gerne vil være sikre på den gode kvalitet – er der lige en smule spændende ventetid.

Husk tilbehør til dit verdenskort

Vil du gerne gøre dit verdenskort endnu mere inspirerende, end hvad det er i forvejen? Eller tilføje et særligt og personligt touch til det? Så har vi gjort det muligt at købe en oceanpakke og rejsepakke.

De indeholder hajer, søheste, fly og skibe, som du kan bruge til at give kortet en ekstra tilføjelse eller til at gøre det hyggeligere. Du kan selv placere de små dele, som du har lyst til på kortet. Meningen med det er, at du kan bruge det til at gøre kortet helt til dit eget. De fås i forskellige træsorter, så det matcher dit valgte verdenskort.

Verden er stor og spændende.

Har du nogle spørgsmål til kortet, urene eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig hurtigst muligt. Vi er ikke længere væk end på den anden side af skærmen.