Verdenskort med Ure

DKK 3.500,00DKK 5.200,00

Ryd

Bynavne på urene
Udfyld felterne under med navnene på de byer du vil have graveret på urene.
Lad felterne stå tomme hvis du ikke vil have noget graveret på.

Verdenskort med ure – Følg tiden i hele verden

Er du nysgerrig på, hvad klokken er i San Fransisco? Vil du gerne følge med i klokken på Færøerne? Eller betyder det noget for dig at kunne følge med i, hvad klokken er i Sydney? Med et verdenskort med ure får du ikke kun lov til at invitere verden indenfor i dit hjem. Du inviterer også tiden med. Det tilfører et unikt touch til verdenskortet – men også til din indretning.

Med vores verdenskort med ure er der ikke sparet på detaljerne eller materialerne. Det er træsorter af høj kvalitet, og det er et kort, vi selv har skåret ud i hånden. Når du derfor bestiller et verdenskort med ure til at have hængende derhjemme, bestiller du samtidig et produkt, der er i høj og luksuriøs kvalitet. Det er lavet til at inspirere dig til rejser hele livet.

Du mærker kvaliteten med det samme, du får det i hænderne. Alene det håber vi kan inspirere dig til nye oplevelser eller hjælpe dig til at huske på minder. Fordi kvaliteten giver dig lyst til at se på det og lade det være en del af din hverdag.

Verdenskort med ure i mange kombinationer – sammensæt din favorit

Har du en forkærlighed for valnød? Eller er du til sort eg? Vil du gerne have landenavne med? Og er du til 3 eller 8 ure? Og skal viserne matche kortet? Der er rigtig mange kombinationer, du kan gøre dig med vores verdenskort med ure.

Det har vi valgt at gøre muligt, så du kan få et meget personligt verdenskort op at hænge. Foruden ovenstående er det også helt op til dig, om du ønsker at få indgraveret byer eller lande på urene. Du kan mikse og matche, som du helt selv gerne vil det.

Prisen for verdenskortet varierer alt efter, hvilke materialer og kombinationer du vælger. Uanset hvad valget falder på, tør vi dog godt garantere, at du får et verdenskort, du bliver glad for.

Få verden og tiden på væggen på et øjeblik

Et verdenskort i træ med ure er et stort kort. Der er mange detaljer og derfor også mange dele, der skal sættes op på væggen. Men der er tænkt over det, så det er så nemt for dig som overhovedet muligt at få det op at hænge.

Med til dit verdenskort med ure følger der specialdesignede magnetophæng med. Det er en del af prisen og nogle, vi helt selv har designet, så de passer perfekt og gør det nemt at justere kortet på væggen.

Det er som sagt et stort kort. Det kommer bedst til sin ret, hvis du har mulighed for at hænge det op på en væg med god plads. Det gør ikke noget at give kortet lidt luft omkring sig, da det giver et mere balanceret udtryk og lader detaljerne komme til sin ret.

Med til verdenskortet hører der foruden urene også nogle mindre øer. Disse skal naturligvis også op at hænge. Men i stedet for magnetophæng bliver disse i stedet hængt op med permanent 3M dobbeltklæbende skumtape. Det fungerer dog bedst på jævne vægge.

Du vil derfor sagtens selv kunne hænge dit verdenskort med ure op på væggen! Har du nogle spørgsmål til det, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig hurtigst muligt, så du inden længe kan nyde et inspirerende og flot verdenskort på væggen.

Forkæl dig selv og lad dig drømme væk med et verdenskort med ure

Verden skal opleves. Minder skal huskes. Livet skal leves. Alt dette kan et verdenskort med ure være en reminder omkring. Oplevelser og gode minder er vigtige for at knytte os tættere på hinanden og for at få de travle hverdage til at give mening.

Med et verdenskort med ure er der ren forkælelse på væggen. For hvem kan ikke godt lide at drømme sig væk en eftermiddag eller planlægge nye rejser med afsæt i de ideer, der kan komme fra et kort?

Kan du samtidig også godt lide at indrette dig, så det er personligt, er kortet et rigtig godt valg. Du får det ikke andre steder, hvorfor du kan være sikker på at have et unikt touch i din bolig og på din væg, hvis du forkæler dig selv med det.

Forkælelse kender ingen grænser. Især ikke når det kommer til at indrette et hjem, eller når der skal findes inspiration til rejser. Vi håber, du finder en kombination, der passer rigtig godt til dig og dit hjem.

Når du bestiller, går der cirka 14 dage, til postbuddet ringer på døren og leverer det. Vi bestræber os på at gøre det så hurtigt som muligt. Men da det er håndlavet kvalitet – og vi netop gerne vil være sikre på den gode kvalitet – er der lige en smule spændende ventetid.

 

Husk tilbehør til dit verdenskort

Vil du gerne gøre dit verdenskort endnu mere inspirerende, end hvad det er i forvejen? Eller tilføje et særligt og personligt touch til det? Så har vi gjort det muligt at købe en oceanpakke og rejsepakke.

De indeholder hajer, søheste, fly og skibe, som du kan bruge til at give kortet en ekstra tilføjelse eller til at gøre det hyggeligere. Du kan selv placere de små dele, som du har lyst til på kortet. Meningen med det er, at du kan bruge det til at gøre kortet helt til dit eget. De fås i forskellige træsorter, så det matcher dit valgte verdenskort.

Verden er stor og spændende.

Har du nogle spørgsmål til kortet, urene eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig hurtigst muligt. Vi er ikke længere væk end på den anden side af skærmen.

Vi anbefaler dette tilbehør

Deltagelsesbetingelser for World In Wood’s Snap-Tag-Win konkurrence 2021

 

Deltagelse

For at deltage skal følgende punkter være udfyldt:
  • Billedet skal indeholde produktet
  • Billedet skal have en billedtekst
  • World In Wood skal være tagget i billedteksten
  • Din instagram profil SKAL være offentlig så vi har mulighed for at se billedet.

Ved deltagelse i konkurrence hvor en af disse krav ikke er udfyldt, vil deltagelsen ikke være gyldig, og billedet vil ikke blive vuderet når vinderen trækkes.

Hver opmærksompå at selvom en af kravene ikke er opfyldt, vil deltageren stadig modtage en mail som beskriver at at han/hun er deltaget i konkurrencen. Kravene bliver først tjekket når vinderen findes og ingen mail vil blive sendt hvis en eller flere af kravene ikke er opfyldt. 

 

Billederettigheder

Ved at deltage i konkurrence giver du din samtykke til at World In Wood kan bruge dit billede til markedsføring og som materiale til vores webshop. Efter deltagelse i konkurrencen vil det ikke være muligt at tilbagetrække den samtykke.

 

Bestemmelse af vinderen

Vinderen vil blive fundet mellem 24. dec og 31. dec og vil blive kontaktet på den mail der er angivet i punkt 4. Vinderbilledet vil også blive offentliggjort på vores webshop så andre kan se, sammen med den billedtekst som er skrevet til billedet.

Vinderen vil blive fundet udfra følgende punkter:

  • Kvalitet af billedet
  • Produktet rolle i indretningen
  • billedteksten

Vinderen vil IKKE blive fundet tilfældigt og vil blive udvalgt af World In Wood.

 

Refunderingspolitik hos World In Wood

Generelle oplysninger

World In Wood
Ahornsvinget 30
7500 Holstebro
CVR nr.: 40829156
Telefon: 70605532
Email: Benjamin@worldinwood.dk

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Vi tager ikke imod pakker som har været åbnet.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Benjamin@worldinwood.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge din faktura og sende varen til:
World In Wood,
Benjamin Frederiksen
Ahronsvinget 30
7500 Holstebro

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, samt leveringsomkostninger i forbindelse med returnering af produktet), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur og godkendt at den er i samme stand som den blev sendt til at starte med.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Benjamin@worldinwood.dk

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS WORLD IN WOOD

Introduktion

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Benjamin@worldinwood.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

World In Wood
Ahornsvinget 30
7500 Holstebro
Telefon: 70605532
E-mail: Benjamin@worldinwood.dk

Handelsbetingelser hos World In Wood

 

Generel information

Der findes mange forskellige typer vægge, og vi har ikke mulighed for at teste dem alle. Derfor er det kundens ansvar at sørge for det medfølgende skumtape kan sidde fast på deres væg. World In Wood stilles ikke til ansvar for nedfaldne kort, men vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe kunden skulle der ske det uventede.
 

Generelle oplysninger

World In Wood
Ahornsvinget 30
7500 Holstebro
CVR nr.: 40829156
Telefon: 70605532
Email: Benjamin@worldinwood.dk

Priser

Hos World In Wood tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle priser er inkl. MOMS

Betaling

World In Wood modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betalingen bliver hævet så snart produktet bliver afsendt, dog senest 14 dage efter bestillingsdatoen. I tilfælde af at produktet ikke er afsendt inden for 14 dage, vil en opdateringsemail blive sendt til køber.

Ved ønske om faktura bataling for CVR registered virksomheder, bedes der tage kontakt til os på email Benjamin@worldinwood.dk
Obs. der bliver tillagt et administrationsgebyr på 49,- eksl moms for dette.

Levering

World In Wood tilstræber at afsende ordre inden for 14 hverdage. Der skal tages forbehold til  lagestatus, og hvis der forventes en forsinket levering vil køber blive kontaktet via mail.
Vi sender til hele Danmark, samt resten af EU. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Der leveres ikke til lande uden for EU.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
Ved valg af pakkeshop levering vil postnord eler GLS anbefaling af pakkeshop tæt på din adresse blive valgt, af denne grund anbefaler vi at vælge hjemmelevering.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. World In Wood dækker ikke returneringsomkostninger, eller eventuelle omkostninger foren sikker indpakning.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
World In Wood
Meltoften 12
7500 Holstebro
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Vi tager ikke imod pakker som har været åbnet.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Benjamin@worldinwood.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge din faktura og sende varen til:

World In Wood,
Ahorsvinget 30,
7500 Holstebro

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, samt leveringsomkostninger i forbindelse med returnering af produktet), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur og godkendt at den er i samme stand som den blev sendt til at starte med.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Benjamin@worldinwood.dk