Fri fragt med GLS over 2500,-     Produceret i Danmark     Luksuriøst design og kvalitets materialer     Ofte 1-3 dages leveringstid     Designet i Danmark     Unikke muligheder for at personliggøre     Usynlig magnetisk overflade     GRATIS Farveprøve     Hjælper med specialløsninger

Unikke løsninger

Leder du efter noget helt unikt? Har du en ide til noget fedt og mangler hjælp til at få det realiseret? Vi står klar til at skabe det næste unikke stykke vægdekoration til dig!

Dansk design produceret i Danmark

100% tilpasset til dine ønsker

Unikke løsninger og kvalitet produkter

Skab unikke vægdekorationer med vores skræddersyede løsninger

Vores service tilbyder enestående vægdekorationer, der er skabt specielt til vores kunder. Vi designer og konstruerer hvert stykke med udgangspunkt i en dialog med dig, så du får et helt unikt kunstværk. Uanset om det er et logo eller et specialdesignet bykort med individuelt udskårne bygninger, er vores ekspertise til din rådighed.

Vi er dedikerede til at teste og udvikle nye løsninger, så vi kan levere det perfekte færdige produkt til dig. Uanset om du kommer til os med en idé eller allerede har et specifikt produkt i tankerne, kan vi hjælpe dig. Vi er specialiserede i specialopgaver, der ofte involverer limning af vores produkter på en plade, så du kan hænge dem op som vægdekoration.

Vores unikke løsninger er ikke kun for virksomheder, men også for private. Uanset om du ønsker at tilføje et personligt præg til dit hjem eller skabe noget unikt til din virksomhedslokale, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Kontakt os i dag for at få skabt din helt egen unikke vægdekoration.

Tidligere projekter

Kæmpe bykort over Nr. Felding by
Large danmarkskort i egetræ monteret på en børstet stålplade

Unikt bykort på akrylplade

Large verdenskort i træ sort eg monteret på røget akryl plade. Monteret med synligt metal ophæng
X-Large danmarkskort i egetræ med 1500+ byer, monteret på en hvid gennemfarvet akrylplade

Dansk designet og produceret kort

World in Wood er en førende dansk producent af unikke kort. Vores elegante verdenskort er designet og fremstillet i vores værksted i Holstebro med nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. Vi fokuserer på enkelhed og minimalisme, så træet kan være i centrum. Med mulighed for tilpasning og vores unikke tilbehør kan vores kunder skabe personlige kunstværker, der fortæller deres egen historie. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe med at opfylde kundernes ønsker og behov. Vælg dansk design og kvalitet med et verdenskort fra World in Wood.

Vi anbefaler følgende tilbehør:

Havskilte i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Verdenshavepakke

Se mere

Magnetiske billedholder i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Magnetiske billedholder

Se mere

Flag Magneter

Se mere

Mangler du ideer til at personliggøre dit kort?
Klik her for at se mere!