Fri fragt med GLS over 2500,-     Produceret i Danmark     Luksuriøst design og kvalitets materialer     Ofte 1-3 dages leveringstid     Designet i Danmark     Unikke muligheder for at personliggøre     Usynlig magnetisk overflade     GRATIS Farveprøve     Hjælper med specialløsninger

I tvivl om farven? Bestil en gratis farveprøve

Europakort i træ

kr. 2.000,00kr. 2.600,00

Højde
Bredde
Vælg størrelse for at se målene

Unikt Europakort i Træ til Din Væg – Oplev Europa på Elegante Vægge

Europa, kontinentet rig på kulturelle og naturlige skatte, inviterer dig til en rejse gennem mangfoldighed. Hvert land er som en unik perle i kontinentets krone. Vores eksklusive Europakort i træ giver dig mulighed for på den mest fortryllende og elegante måde at visualisere dine tidligere eventyr rundt om i Europa samt planlægge kommende rejser.

Læs mere

Andre ser også på

Design, der Udfordrer Normen – Europakort som Kunstinstallation

Vi stræber efter mere end blot et kort, der viser vejen. Vi vil bringe glæde og inspiration til dine vægge, et konstant påmindelse om at omfavne livet fuldt ud. Vores Europakort er skabt med hjertet for at fange den følelse og præsentere dig med et kort, der ikke blot er et træværk, men også magnetisk, hvilket åbner op for unikke muligheder.

Eksklusivt Look med Naturlige Materialer

Hos World In Wood ønsker vi det bedste for dig. Derfor har vi designet og produceret vores eget magnetiske Europakort i træ. Denne beslutning har givet os mulighed for at skabe et Europakort med et eksklusivt design, der er enestående på det danske marked. Et Europakort i træ som dette finder du ikke andre steder.

Vores design er født af inspirationen fra den moderne, minimalistiske og skandinaviske indretningsstil. Resultatet er et kort lavet af naturlige materialer, der passer perfekt ind i den enkle og lyse æstetik, som mange danske hjem omfavner.

Vores europakort kommer i 1 størrelse:

Large: 130 cm x 100 cm

Interaktivt Design – Fremhæv Dine Rejseeventyr

Vores kort er ikke blot til pynt. Det er et interaktivt værktøj til at dokumentere dine rejser. Brug de elegante magneter til at markere steder, du har besøgt, og dem, du drømmer om at opleve. Dette kort bliver en konstant kilde til inspiration og minder om dine oplevelser samt drømme om fremtidige rejser.

Smidig Ophængning med Magnetisk Præcision

Vi har overvejet alt, selv ophængningen. Vores magnetiske ophængning er skræddersyet til kortet, og den giver dig mulighed for at justere kortet efter dine ønsker og skabe den perfekte placering på væggen. For små øer, der ikke egner sig til magnetophængningen, følger der permanent 3M dobbeltklæbende skumtape med til at fastgøre dem sikkert til væggen.

Størrelse og Levering – Et Elegant Fokus på Væggen

Vores Europakort måler 1,3 m x 1 m og er derfor en imponerende tilføjelse til dine vægge. Vi bestræber os altid på at levere hurtigt, men i travle perioder kan levering tage op til 14 hverdage. Der kan dog være heldige øjeblikke, hvor det ønskede kort er på lager, og i så fald leveres det inden for 1-3 hverdage.

Lad Din Væg Fortælle Din Rejsehistorie – Bestil Dit Europakort i Dag

Giv din væg en stemme, en visuel historie om dine rejseoplevelser og dine drømme. Vores træverdenskort er ikke blot et kunstværk, det er et vindue til dine eventyr. Bestil i dag, og lad din væg blive en del af din rejsehistorie.

Europakort i træ blev tilføjet til kurven.

Vi anbefaler følgende tilbehør:

Havskilte i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Verdenshavepakke

Se mere

Magnetiske billedholder i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Magnetiske billedholder

Se mere

Flag Magneter

Se mere

Mangler du ideer til at personliggøre dit kort?
Klik her for at se mere!