Verdenskort Amerikansk Valnød

Loading...

DKK 1.200,00DKK 7.200,00

Ryd

Luksuriøst verdenskort i træ til væggen

At rejse er at leve, som H.C. Andersen engang sagde det. Med et magnetisk verdenskort i træ til væggen fra World In Wood inviterer du verden med indenfor i dit hjem og kan drømme dig væk til fjerne destinationer.

Designet har vi holdt så minimalistisk og skandinavisk som overhovedet muligt for at give verdenskortet et luksuriøst og elegant udtryk, uanset i hvilket hjem det hænger. Vores design er unikt og kan ikke fås andre steder i Danmark – vi er de eneste, der fremstiller verdenskort i træ, der er magnetiske. Det er vi stolte af.

Du får derfor et verdenskort, som ikke bare ser pænt og indbydende ud, når du modtager det. Da kortet er magnetisk, og du derfor kan markere besøgte steder på kortet med små magneter, ødelægger du det ikke, som hvis det var af papir, og du markerede det med nåle. Der er tænkt over hver eneste detalje, så du nu og i mange år fremover har et smukt og flot verdenskort hængende på væggen.

 

Drøm dig væk med vores verdenskort i træ

Danskere elsker at rejse og at udforske verden. Det har vi altid gjort. Det er en del af vores DNA. Med et magnetisk verdenskort i træ kan du drømme dig væk til nye destinationer eller mindes dem, som du allerede har besøgt eller gerne vil genbesøge. Men, det kan også hjælpe dig til planlægningen af nye rejser og rejseruter.

På verdenskortet er grænserne for verdens lande markeret. Det er derfor nemt for dig at finde specifikke lande og markere dem med magneter, hvis du gerne vil vise frem, hvor du har været eller planlægge, hvor du gerne vil til. Din rejselyst kan derfor visualiseres på bedste vis.

Vores verdenskort kommer i tre forskellige størrelser og materialer:

 • Mini: 100 cm x 50 cm
 • Medium: 150 cm x 75 cm
 • Large: 200 cm x 100 cm
 • Mega 300 cm x 150 cm

Amerikansk valnød er en smuk træsort med lyse og mørkebrune nuancer. Det er en træsort, der for os ikke er til at komme udenom, da det bringer kontrast og fylde til ethvert lyst rum uden at tynge det. Det kan med fordel hænges op i rum, hvor der i forvejen er indrettet med lyse og lette møbler.

 

Monter verdenskortet på væggen på et øjeblik

Der er tænkt over hver eneste detalje, når det kommer til vores verdenskort. Det gælder også for monteringen, som vi ønsker, skal være så simpel som muligt for vores kunder. Derfor følger der specialdesignede magnetophæng med, når du køber et verdenskort hos os. Vi har selv designet dem med henblik på at gøre det nemt at justere kortet, til det hænger perfekt på væggen.

Når du hænger vores verdenskort i træ op på væggen, anbefaler vi, at du gør det et sted, hvor du har mulighed for at give det lidt luft omkring sig. Dette får kortet til at komme bedre til sin ret og giver din indretning et mere balanceret og roligt udtryk.

Til de mindre øer på verdenskortet har vi valgt at give permanent 3M dobbeltklæbende skumtape med, da deres størrelse ikke gør det muligt at hænge op med vores magnetophæng. Vær opmærksom på, at skumtapen kan have svært ved at sidde fast på vægge, der er meget ujævne. Tager du blot hensyn til det, har du et verdenskort, der hænger på væggen lige så længe, som du ønsker det.

 

Få et verdenskort i bedste kvalitet

Når vi producerer vores verdenskort, gør vi det med filosofien om, at kun det bedste er godt nok. Dette er også en grund til, at vi selv producerer vores verdenskort. For på denne måde står vi selv med materialerne og det endelige produkt i hånden og kan derfor kvalitetstjekke, inden vi sender det afsted.

Hvert enkelt verdenskort er unikt, da ikke ét ligner hinanden fuldstændigt på grund af træstrukturerne. Det kan vi godt lide, da det giver et charmerende touch til hver eneste verdenskort, vi producerer og sender afsted.

 

Køb et verdenskort til væggen allerede i dag

Glæder du dig allerede til at planlægge flere rejser eller visualisere og mindes dem, du allerede har været afsted på? Så er du velkommen til at lægge et verdenskort i kurven allerede i dag.

Vi producerer selv verdenskortene, hvilket kan give en leveringstid på op til 14 hverdage. Vi bestræber os dog altid på en langt hurtigere leverance, så du hurtigst muligt kan invitere verden indenfor og planlægge de eventyr, der venter lige rundt om hjørnet.

Du kan være heldig, at vi allerede har den type af verdenskort, du bestiller, liggende på vores lager. Er det tilfældet, er leveringstiden kun 1-3 hverdage.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail.

Vi anbefaler dette tilbehør

Se mange flere 
FEDE 
LÆKRE 
GODE 
PÆNE 
UNIKKE 
UTROLIGE 
billeder!

Deltagelsesbetingelser for World In Wood’s Snap-Tag-Win konkurrence 2021

 

Deltagelse

For at deltage skal følgende punkter være udfyldt:
 • Billedet skal indeholde produktet
 • Billedet skal have en billedtekst
 • World In Wood skal være tagget i billedteksten
 • Din instagram profil SKAL være offentlig så vi har mulighed for at se billedet.

Ved deltagelse i konkurrence hvor en af disse krav ikke er udfyldt, vil deltagelsen ikke være gyldig, og billedet vil ikke blive vuderet når vinderen trækkes.

Hver opmærksompå at selvom en af kravene ikke er opfyldt, vil deltageren stadig modtage en mail som beskriver at at han/hun er deltaget i konkurrencen. Kravene bliver først tjekket når vinderen findes og ingen mail vil blive sendt hvis en eller flere af kravene ikke er opfyldt. 

 

Billederettigheder

Ved at deltage i konkurrence giver du din samtykke til at World In Wood kan bruge dit billede til markedsføring og som materiale til vores webshop. Efter deltagelse i konkurrencen vil det ikke være muligt at tilbagetrække den samtykke.

 

Bestemmelse af vinderen

Vinderen vil blive fundet mellem 24. dec og 31. dec og vil blive kontaktet på den mail der er angivet i punkt 4. Vinderbilledet vil også blive offentliggjort på vores webshop så andre kan se, sammen med den billedtekst som er skrevet til billedet.

Vinderen vil blive fundet udfra følgende punkter:

 • Kvalitet af billedet
 • Produktet rolle i indretningen
 • billedteksten

Vinderen vil IKKE blive fundet tilfældigt og vil blive udvalgt af World In Wood.

 

Refunderingspolitik hos World In Wood

Generelle oplysninger

World In Wood
Ahornsvinget 30
7500 Holstebro
CVR nr.: 40829156
Telefon: 70605532
Email: Benjamin@worldinwood.dk

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Vi tager ikke imod pakker som har været åbnet.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Benjamin@worldinwood.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge din faktura og sende varen til:
World In Wood,
Benjamin Frederiksen
Ahronsvinget 30
7500 Holstebro

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, samt leveringsomkostninger i forbindelse med returnering af produktet), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur og godkendt at den er i samme stand som den blev sendt til at starte med.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Benjamin@worldinwood.dk

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS WORLD IN WOOD

Introduktion

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Benjamin@worldinwood.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

World In Wood
Ahornsvinget 30
7500 Holstebro
Telefon: 70605532
E-mail: Benjamin@worldinwood.dk

Handelsbetingelser hos World In Wood

 

Generel information

Der findes mange forskellige typer vægge, og vi har ikke mulighed for at teste dem alle. Derfor er det kundens ansvar at sørge for det medfølgende skumtape kan sidde fast på deres væg. World In Wood stilles ikke til ansvar for nedfaldne kort, men vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe kunden skulle der ske det uventede.
 

Generelle oplysninger

World In Wood
Ahornsvinget 30
7500 Holstebro
CVR nr.: 40829156
Telefon: 70605532
Email: Benjamin@worldinwood.dk

Priser

Hos World In Wood tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle priser er inkl. MOMS

Betaling

World In Wood modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betalingen bliver hævet så snart produktet bliver afsendt, dog senest 14 dage efter bestillingsdatoen. I tilfælde af at produktet ikke er afsendt inden for 14 dage, vil en opdateringsemail blive sendt til køber.

Ved ønske om faktura bataling for CVR registered virksomheder, bedes der tage kontakt til os på email Benjamin@worldinwood.dk
Obs. der bliver tillagt et administrationsgebyr på 49,- eksl moms for dette.

Levering

World In Wood tilstræber at afsende ordre inden for 14 hverdage. Der skal tages forbehold til  lagestatus, og hvis der forventes en forsinket levering vil køber blive kontaktet via mail.
Vi sender til hele Danmark, samt resten af EU. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Der leveres ikke til lande uden for EU.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.
Ved valg af pakkeshop levering vil postnord eler GLS anbefaling af pakkeshop tæt på din adresse blive valgt, af denne grund anbefaler vi at vælge hjemmelevering.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. World In Wood dækker ikke returneringsomkostninger, eller eventuelle omkostninger foren sikker indpakning.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til:
World In Wood
Meltoften 12
7500 Holstebro
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Vi tager ikke imod pakker som har været åbnet.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på Benjamin@worldinwood.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du vedlægge din faktura og sende varen til:

World In Wood,
Ahorsvinget 30,
7500 Holstebro

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, samt leveringsomkostninger i forbindelse med returnering af produktet), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur og godkendt at den er i samme stand som den blev sendt til at starte med.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Benjamin@worldinwood.dk