Fri fragt med GLS over 2500,-     Produceret i Danmark     Luksuriøst design og kvalitets materialer     Ofte 1-3 dages leveringstid     Designet i Danmark     Unikke muligheder for at personliggøre     Usynlig magnetisk overflade     GRATIS Farveprøve     Hjælper med specialløsninger

Der er mange måder at vælge den rigtige størrelse på. Vi har et par tips til, hvordan du får valgt den rigtige størrelse:

Vægstørrelse
Har du en bar væg, plejer vi at anbefale så stort et kort, der er plads til. Vi anbefaler altid minimum 10-20 cm luft på hver side af kortet.

Eksempel 1:
Har du en væg, der fylder 250 cm, vil vi anbefale vores large verdenskort, som fylder 100×200 cm. Dette vil skabe 25 cm luft på hver side.

Eksempel 2:
Har du en væg på 205 cm, vil vores large verdenskort kun have 2,5 cm luft på hver side, hvilket kan se meget trængt ud. Vi anbefaler derfor i stedet vores medium kort, som fylder 75×150 cm og dermed vil få 27,5 cm luft på begge sider. Hvis man synes, der er for meget luft, kan noget af pladsen fyldes ud med vores mange forskellige korttilføjelser, såsom ure eller billedbar.

Møbelstørrelse
Skal kortet hænge over et møbel, vil vi anbefale at købe et kort, der passer i størrelse til møblet. Hvis møblet måler ca. 200 cm bredt, vil det passe perfekt sammen med vores large verdenskort. Hvis møblet måler 180 cm, vil det se bedre ud, hvis kortet er lidt mindre, f.eks. vores medium på 75×150 cm, frem for at kortet er større end møblet.

Hvis du er i tvivl om, hvilket størrelse kort du skal købe, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at rådgive.

Vi anbefaler følgende tilbehør:

Havskilte i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Verdenshavepakke

Se mere

Magnetiske billedholder i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Magnetiske billedholder

Se mere

Flag Magneter

Se mere

Mangler du ideer til at personliggøre dit kort?
Klik her for at se mere!