Fri fragt med GLS over 2500,-     Produceret i Danmark     Luksuriøst design og kvalitets materialer     Ofte 1-3 dages leveringstid     Designet i Danmark     Unikke muligheder for at personliggøre     Usynlig magnetisk overflade     GRATIS Farveprøve     Hjælper med specialløsninger

I tvivl om farven? Bestil en gratis farveprøve

Danmarkskort i træ

kr. 2.000,00kr. 7.600,00

Flot Danmarkskort i træ

Når det kommer til at indrette vores hjem, søger mange af os efter unikke ting, der ikke kun ser pænt ud, men også fortæller en historie. Et af de mest charmerende og tidløse ting, der kan tilføre varme og karakter til ethvert rum, er et Danmarkskort i træ. Disse smukke håndlavet kunstværker er ikke kun en fejring af vores kærlighed til Danmark, men også et udtryk for vores respekt for naturmaterialer og håndværkstraditioner.

Læs mere

Andre ser også på

Klassisk kunstværk i træ til væggen

Danmarkskort i træ er mere end bare et kort på væggen. Det er et tidløst kunstværk, der aldrig går af mode. Uanset om det hænger på væggen i stuen, kontoret eller over spisebordet så tilføjer kortet en unik charme og varme til ethvert rum. Danmarkskortets naturlige skønhed og den håndværksmæssige kvalitet gør dem til et populært valg blandt dem, der søger efter smukke og betydningsfulde kort til deres hjem.

Danmarkskort med byer

Når du vælger et Danmarkskort med byer fra os, får du ikke blot et dekorativt kunstværk til dit hjem, men også et værdifuldt redskab til at opdage de charmerende byer, der pynter vores land. Med detaljerede illustrationer af byer som København, Århus, Odense, Ålborg og Esbjerg, vil vores kort være din guide til at udforske Danmarks kulturelle, historiske og arkitektoniske rigdom. Med vores Danmarkskort med byer kan du opdage skønheden i Danmarks mest ikoniske byer på en unik og spændende måde. Uanset om du er interesseret i at udforske historiske seværdigheder, nyde kulturelle oplevelser eller opleve den pulserende atmosfære i byens centrum, vil vores kort være din pålidelige guide til at navigere gennem Danmarks byer med lethed og stil.

Vores Danmarkskort er produceret i høj kvalitet.

Hos World In Wood lægger vi stor vægt på håndværksmæssig excellence. Når du vælger et Danmarkskort i træ fra os, kan du være sikker på at få et produkt af højeste kvalitet og håndværk. Vi bruger kun de fineste materialer og den mest avancerede teknologi for at sikre, at vores kort er nøjagtige, holdbare og smukt designede. Med vores fokus på kvalitet og detaljer er vores kort et symbol på vores engagement i at levere den bedste mulige oplevelse til vores kunder.

 

Graveringer

Vælg mellem flere forskellige graveringsmuligheder, både bynavne og kommunenavne:

Bynavne:
Uden: Der bliver ikke graveret nogle byer på kortet
Storbyer:
Ca 100 af Danmarks største byer markeres med et symbol og navnet på byen
1500+:
Ca 100 af Danmarks største byer markeres med et symbol og navnet på byen, samt 1500 mindre byer rundt i hele Danmark markeres med symbol

Kommunenavne
Uden:
Der bliver ikke graveret nogle kommunenavne
Med:
Alle de danske kommunenavne bliver graveret på

Danmarkskort i træ blev tilføjet til kurven.

Vi anbefaler følgende tilbehør:

Havskilte i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Verdenshavepakke

Se mere

Magnetiske billedholder i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Magnetiske billedholder

Se mere

Flag Magneter

Se mere

Mangler du ideer til at personliggøre dit kort?
Klik her for at se mere!