Fri fragt med GLS over 2500,-     Produceret i Danmark     Luksuriøst design og kvalitets materialer     Ofte 1-3 dages leveringstid     Designet i Danmark     Unikke muligheder for at personliggøre     Usynlig magnetisk overflade     GRATIS Farveprøve     Hjælper med specialløsninger

I tvivl om farven? Bestil en gratis farveprøve

I tvivl om farven? Bestil en gratis farveprøve

Skanderborg

kr. 300,00kr. 900,00

Magnetisk træ kommunekort Skanderborg. Flere størrelser og træsorter. Luksuriøst vægdekoration

Læs mere

Andre ser også på

Luksuriøst kommunekort i magnetisk træ til væggen
Vil du gerne vise frem, hvor du kommer fra? Eller er du meget glad for den kommune, du bor i? Med et magnetisk kommunekort i træ fra World In Wood får du mulighed for bringe gode minder fra barndommen frem eller stolt vise frem, hvor du bor nu.
Som med vores landkort og verdenskort har vi også valgt at holde vores kommunekort så minimalistisk og skandinavisk i udtrykket som overhovedet muligt. Det giver dig ikke kun mulighed for at minde dig selv om gode tider, men giver dig også mulighed for at understrege elegancen eller det unikke ved dit hjem.
Fordi kommunekortet er magnetisk, kan du markere steder, du har besøgt eller boet, med små magneter. De ødelægger ikke det flotte kort og dets detaljer. Med et magnetisk kommunekort får du altså et smukt kort til væggen, der holder i mange år.

Vis hvor du er fra med et eksklusivt kommunekort
”Ude er godt, men hjemme er bedst”. Sådan er der mange af os, der har det, når det kommer til stykket. Uanset hvor rejselystne og eventyrlystne vi er. Med et eksklusivt kommunekort til væggen, kan du holde fast i dine rødder, vise andre hvor du tidligere har boet eller bare stolt vise det område frem, som du nu bor i.
Det kan også være, der er særlige steder i kommunen, der bringer rigtig gode minder frem, og som du meget gerne vil fremhæve hjemme i stuen. Det er alt sammen muligt, da vores kommunekort er magnetiske. Du kan derfor bruge de inkluderede magneter til at udpege særlige steder eller vise, hvor du hører hjemme.
Kommunekortet fungerer også rigtig godt som et eksklusivt alternativ til en byplakat eller kommuneplakat, som i disse år også er særligt populære. For kommunekortet fortæller ikke bare noget om dig – det fremhæver også din unikke indretning eller frembringer en særlig stemning i rummet.

Skab dit eget og personlige kommunekort
Hos World In Wood går vi meget højt op i detaljerne. Foruden at hele overfladen er magnetisk, så passer vores forskellige kommunekort også sammen. Fuldstændigt som et puslespil. Altså kan du skabe dit eget personlige kort, hvis du har lyst til dette og gerne vil samle særlige minder eller steder på ét kort.
Derudover har vi også graveret de største veje i kommunerne samt byer med mere end 1000 indbyggere. Vælger du dog et kommunekort i medium størrelse, er byer med 200-1000 indbyggere også graveret. For kommunekort i størrelsen large er forstæder også graveret.

Der er derfor mange muligheder for at vælge en favorit blandt vores kommunekort.

Få kommunekortet på væggen på et øjeblik
Vores kommunekort er flotte at se på. Men de er også nemme at få op på væggen, da de sættes op ved hjælp af stærke magneter og/eller skumtape alt efter hvor store de er. Dette gør det mulig at hænge kortet helt perfekt.
Du behøver derfor ikke være god til søm og hammer, da vi har udtænkt en meget nemmere løsning for dig. Vi anbefaler samtidig, at du hænger dit kommunekort op et sted med masser af luft omkring, da det får det til at komme mere til sin ret. Det er nemlig ikke blot et kort – men også et smukt stykke brugskunst, der fortjener mest mulig opmærksomhed.

Et kommunekort i meget høj og eksklusiv kvalitet
Kun det bedste er godt nok for os og vores kunder. Det er i hvert fald udgangspunktet for designet og udviklingen af vores eksklusive kommunekort. Vi benytter os derfor udelukkende af materialer i meget høj kvalitet, som vi kvalitetstjekker. Det samme er gældende for det endelige produkt, da det er lavet i hånden på vores eget værksted.
Når du derfor bestiller et kommunekort hos os, kan du være sikker på, at du har et hængende derhjemme, der er ganske unikt. For ikke to kort ligner hinanden. Netop dette er også med til at give vores kort et eksklusivt touch.

Bestiller du et i dag, går vi straks i gang med at udskære og forme det. Der kan være leveringstid op til 14 dage, da vi som sagt selv producerer vores produkter. Da vi samtidig ønsker en høj kvalitet, kan det give op til 14 dages leveringstid, dog oftest meget hurtigere. Vi bestræber os dog på at gøre det hurtigere, så du ikke skal vente for længe.
Har du spørgsmål til vores kommunekort, proces eller måske levering, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Skanderborg blev tilføjet til kurven.

Vi anbefaler følgende tilbehør:

Havskilte i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Verdenshavepakke

Se mere

Magnetiske billedholder i træ Tilbehør til verdenskort i træ

Magnetiske billedholder

Se mere

Flag Magneter

Se mere

Mangler du ideer til at personliggøre dit kort?
Klik her for at se mere!